Ti írtátok

Nem mind arany ami férfi de egy biztos, ez a könyv kívül belül arany! Bátran ki merem jelenteni, hogy ez az egyik legkülönlegesebb könyv, amit valaha olvastam (természetesen jó értelemben). Olvasás közben az idő elillant, na jóóó… ha őszinte akarok lenni, akkor nem is létezett. Egyszerre humoros és kalandos. A boldog önfeledt nevetés garantált ezzel a könyvvel, és hát azért vannak olyan pillanatok is amikor elgondolkozol vagy esetleg megbotránkozol, hogy ugyan ilyen férfi egyedek is léteznek?!

Apropó! Tökéletes nyaralás csak a filmekben létezik, mindenkivel történt már valami ezekben a napokban, amit nagyon nem várt, ilyenkor feltesszük a kérdést: Miért pont velünk?? A könyv elolvasása után rájöttem, NEM CSAK VELÜNK!! Mint tudjuk az egészséges élethez hozzá tartozik a nevetés, szóval vedd a kezedbe olvasd el és nevess sokat!

Dorka

*****************************************************************************************************

Már nagyon vártam a könyv megjelenését, mivel már korábban olvashattam, illetve hallhattam a Szimó Sztorikból egy-egy részletet. Nem csalódtam, hiszen személyesen ismerem Szimót és nagyfiát, Milánt, a történetek leírásakor tökéletesen adta vissza a viselkedésüket, érzéseiket és gondolataikat. Humor, nevetés, pozitív gondolatok, elgondolkodtató tanácsok mind-mind jelen vannak e naplóban. A vidám és szórakoztató történetek igazi kikapcsolódást nyújtottak a télvégi napokban.

F. Rózsa

****************************************************************************************************

A mű legnagyobb erényének az (ön) ironikus hangvételt tartom. Az Írónő ravaszul úgy tesz, mintha önmagát se venné (túl) komolyan, ezáltal mi, "komoly" férfiak is görbe tükörrel szembesülünk. Mi, Andrások, Bélák, Kálmánok egyszerre csak groteszk tablón találjuk magunkat, mint a kor lenyomatai, mint egy gombostűre tűzött bogárgyűjtemény. A vírushelyzet miatti bezártság külön aktualitást ad a témának, hiszen életünk (a szerelmi is?) méginkább az online térbe tevődött át. Kinek ajánlanám a könyvet? A javíthatatlan optimistáknak és pesszimistáknak. S kinek nem? Ezen még gondolkodnom kell...

János

***************************************************************************************************

Nagyon vártam a könyved és alighogy megjött, nekiestem. A szövegezés a várakozásnak megfelelően sziporkázó és a történetek is kellemesen elvisznek a kalandos hullámhegyekbe és völgyekbe, ami egy párkeresést jellemez. Az Írónő humora különösen magával ragadó, mint ahogy az is, hogy a különböző férfi egyedeknek különböző arcát mutatta. Szívből ajánlom minden laza, kikapcsolódásra vágyó hölgynek és úrnak is!

***************************************************************************************************

Egy ízig-vérig Nő igaz története a párkeresésről, egy válás után egyedülálló anyaként. Könnyed, szellemes és lebilincselő olvasmány, humorral és öniróniával tüzdelve. Sokszor csalt könnyeket a szemembe, hol az együttérzéstől, hol a nevetéstől. Kitünő választás egy laza nyári estén egy rozefröccs társaságában vagy egy hideg téli éjszakán a kandalló melege mellett.

Medovarszki Lászlóné Adrienn

***************************************************************************************************

Nagyon-nagyon vártam, hogy megjelenjen a könyv! Már korábban is szerettem olvasni írásaidat, történeteidet!

Szerettem a humorát, könnyedségét! Annyit mosolyogtam egy-egy szituáción, ami persze bármelyikünkel megtörténhetne! Bele tudtam képzelni magam, átéltem veled együtt a történeteidet! Folyamatosan fenn tartotta a figyelmemet, igazából egy szuszra ki is olvastam! Vicces, szórakoztató, üdítő volt, szívesen olvastam volna tovább!!!

Szatmáriné Balogh Éva

**************************************************************************************************

A könyv nagyon olvasmányos, mulatságos vagyis nem nagyon tudod letenni! Tanulságos a mai egyedülálló nőknek és anyáknak. Nagyon jó és hasznos kézikönyv egy mai modern, önálló nőnek.

M. T.

************************************************************************************************

Nem mind arany, ami Férfi könyv margójára:

Nagyon vártam, hogy megjelenjen a könyv! Hiszen az írójának a stílusa nagyon közel áll hozzám. Elsők között hozzá jutva vetettem bele magam az olvasásba. A szórakoztató szófordulatoknak köszönhetően hangosan kacagva jutottam oldalról - oldalra. Az életről szól a Nagybetűs-ről... A mai kor ismerkedési lehetőségéről és annak buktatóiról/csapdáiról olvastam. Megérintett, hiszen én is ismerkedtem hasonlóan a társkereső oldalon, sok sok csalódást megélve... Szórakoztató a könyv, mulatságos és néha fanyar történetekkel.

Gratulálok az írójának és várom a folytatást!

Kovács Kata

***********************************************************************************************

Nagyon jó lett a könyv. Kiválóan illusztrálja a szerző néhány randizós esetszáma, hogy mennyire felgyorsult, instant életet élünk. Nem bontható ez külön nemekre, a társadalmi igényeink változtak meg. Ajánlom a könyvet azoknak, akik szeretnék a saját életükért vállalni a felelősséget és tenni azért, hogy megtaláljuk önmagunkat.

Cs. Viktor

**********************************************************************************************

Nagyon tetszett, ahogy be lett mutatva az internetes ismerkedés jó és rosszabb oldala is. Én még sosem jártam ilyen társkereső oldalon, így jó volt egy kicsit belelátni hogy is megy ez az egész. Nagyon jókat derültem a bemutatkozó szövegeken, illetve 1-2 beszélgetésen is. Jó volt egy kicsit megismerni Téged más oldalról is. Imádtam, hogy teljesen olyan volt a könyv hangulata, mintha személyesen lett volna elmesélve. Teljesen bele lehetett élni magam a könyvbe, és mintha én is ott lettem volna 1-1 nyaralásnál, storynál. Fordulatos és meglepő volt. 2-3 nap alatt kiolvastam, mert egyszerűen nem tudtam lerakni, annyira vártam, hogy még mi fog történni, mi jöhet még ezek után. Nagyon tetszett a humor, a felfogás ami a könyvben megmutatkozott. Én tényleg imádtam a könyvet és várom a következőt is!

Zs. Lina

*********************************************************************************************

Az olvasásban mindenevő vagyok, az önéletrajzi könyvektől, a regényeken át. Izgalommal ragadtam magamhoz Szimonetta könyvét, szerencsém van ismerni is Őt közelebbről, kíváncsian vártam milyen tollforgató. Nem csalódtam! Azt kaptam amit vártam, remek humort, kalandokat, vágyat, hogy még még még, hiszen 5 nap alatt kiolvastam. Olvastatja magát a könyv, elég vizuális típus vagyok, így maga az írást filmkockákká képzeltem. Számomra ez kifejezetten fontos, hogy egy könyvnél ezt érezzem.

Szívesen ajánlom mindenkinek!

Gábriel Éva

*******************************************************************************************

Számomra ez a könyv egyszerre könnyed és vidám! Másrészről pedig egy komoly, az életet tisztelő Nő írása emberi kapcsolatokról, a társkeresés útvesztőjében, talált barátságról. Humorral fűszerezett írás, amely bemutatja korunk digitális világában az ismerkedés rejtélyeit. Meglepően merész, kedves Nő, aki szereti az életet! És ha kell bölcs is tud lenni! Szóval szórakoztató olvasmány, mely azt is elmeséli milyen az igazi anya!! Csak ajánlani tudom mindenkinek, hisz letehetetlen, kedves, olvasmányos, szórakoztató!! Köszönöm hogy olvashattam!!! Várom a következő könyvet!

Bányainé Horváth Márta

******************************************************************************************

Az Írónő végtelenül őszintén és pontosan tárja elénk a legszemélyesebb életét, felvállalva mindazt, amit mások - mi - hát valljuk be őszintén inkább meg sem említenénk, de pontosan ezzel kerül közel a szívünkhöz, mert önmagán keresztül mindannyiunkról mesél. Ezért olvasmányos, olykor elgondolkodtató s olykor vidám vagy szívszorító.. kinek hogyan vetíti a saját életére mindezt. S tiszteletre méltó, hogy ezt így a könyvön keresztül kendőzetlenül osztja meg velünk. Telis tele humorral sok-sok viccel, olykor keserédesen, de befogadhatóan. Egy könnyű kalandozás a sokunk által kimondatlan szavak mögött.

Ölellek. Köszönöm az élményt!

Mihalek Ross Csilla

*****************************************************************************************

Bízom benne, hogy nem leszek nagyon közhelyes, de ha egy szóval szeretném jellemezni a Nem mind arany, ami férfi avagy kaland(or)ok nem kíméltek című könyvet: FENOMENÀLIS!

Ez egy biblia a párkeresők számára. Na de nem csak párkapcsolati helyzetekről van benne szó, hanem a gyermeknevelésről, a nyaralás örömeiről és buktatóiról. Mindez becsomagolva valami fantasztikus humorral, iróniával, eleganciával, pikantériával. Mikor olvastam, nem létezett semmi, mert teljesen beleéltem magam a helyzetekbe, kalandokba. Együtt nevettem, mit nevettem hahotáztam, avagy sírtam az Írónővel. Lebilincselő! Ajánlom minden hölgynek és azoknak a férfiaknak, akik szeretik a romantikát, el tudnak érzékenyülni és átélik a kalandokat. Mintha moziban ültem volna, úgy peregtek előttem a képek. Nagyon örülnék, ha megfilmesítenék, tuti kasszasiker lenne! Imádom, a polcomon van, hogy bármikor leemelhessem, beleolvasok és egyből jobb kedvem lesz. Mert mi a legfontosabb az életben? A JÓKEDV! Rengeteget lehet tanulni belőle, árad az Írónő optimizmusa, életigenlése és legfőképpen az, hogy soha nem adom fel és mindezt mosolyogva, röhögve vagy éppen sírva.

Millió puszi ölelés Szimókám, add át légyszi Milánnak is! Várom a folytatást!

Pribojszki Erika

*****************************************************************************************

Nagyon tetszett a könyved! Már kétszer kiolvastam, egyszerűen falni lehet az írásodat. Laza, humoros, lendületes, vidám, tetszik, hogy mindig az élet napos oldalát látod, még ha egész nap esik is. Olyan energiát áraszt a könyved, hihetetlen, a depresszióra simán ezt iratnám fel gyógyszer helyett! Rengeteg szeretet, együttérzés, megértés, megbocsátás árad belőle, annak ellenére, hogy életed szerintem legnehezebb időszakán vagy túl.Sokszor azon kaptam magam, hogy mosolyogva olvasom soraidat, olykor pedig a körmömet rágtam az izgalomtól. Ne hagyd abba az írást, mindegy miről írsz, csak írj, add ki magadból! Jól fogalmazol, lekötöd az olvasót, olyan néha, mintha életre kelne az írásod és már nem is olvasó vagyok, hanem a történet szereplője.

Dóri

*****************************************************************************************

Mit is tudnék neked írni a könyvről? Alig lehet letenni! Érdekes, vicces, kikapcsol és el lehet benne teljesen merülni. Egy laza, humoros könyv. Megismerhetünk benne sokféle férfi "alakot". Akik tényleg léteznek! Szinte ott van vizuálisan is az ember!

Csak ajánlani tudom mindenkinek! Legyen az téli kuckós nap vagy nyári napozós pihenés!

Tóth Tímea

****************************************************************************************

A könyved olvasása közben részt vehettem, nyaraláson, utazáson, szórakozva, nevetve. Humorosan tálaltad az "arany" kalandorokkal való ismerkedést, ami úgyszintén szórakoztató, mosolyogva elgondolkodtató volt. Tényleg ilyen cipőt kellene hordani. A fiad nyaralásod során "édes teher", de igazi társ is volt. Gratulálok és várom a következő lépést.

Turákné Baráth Éva

*****************************************************************************************

Baratnőmtől karácsonyra kaptam a könyvet, melynek sorait azonnal mohón falni kezdtem és a 278 oldalt 2 este el is olvastam, letehetetlen! Tény és való, nem irodalmi művet tartottam a kezemben és persze sokan megírhatták volna saját tapasztalataikat, mégis ami egyedivé teszi ezt, az a Szerző különleges,sajátos, intelligens, humoros stílusa, ami teljesen magával ragadó. Már több ismerősömnek ajánlottam, ez a könyv a "nem vagy egyedül "érzést is erősíti. Várom a folytatást és köszönöm az élményt!

Szabó Orsolya

*****************************************************************************************

Egy szóval tudom és szeretném jellemezni a könyved: Fantasztikus!!! Mikor kezembe veszem mindig mosolyt csal az arcomra. Csak ajánlani tudom!

Tünde

***************************************************************************************

Az Írónő az életből merítette a könyv témáját. Üde, vidám, szórakoztató írás, melynek olvasója jó rálátást nyer a társkereső oldalak világára. Az arctalanság mögé rejtőzött kapcsolatra, kalandra, beszélgető partnerre vágyó személyekkel való beszélgetések során jól kidomborodik az Írónő pozitív gondolkodása, életszeretete, vidámsága, mely elragadja a könyvet kezében tartót.

Menezdorf - Tóth Erzsébet

***************************************************************************************

Van szerencsém több, mint 10 éve ismerni az Írónőt és családját.

A könyve pont olyan, mint ő maga. Sugárzó, optimista, vicces, néha komoly, de főleg szabad! Minden sorából érződik az élni és éltetni akarás, a pozitív gondolatok és a pozitív hozzáállás, még ha a sors nem is úgy akarná. Személyes kötődés miatt persze másként vettem kézbe a könyvét, hiszen a helyszínek, a tárgyak ismerősek (Octavia kisasszony előtte a mienk volt ). Hiszem, hogy írásai még nagyon sok mindenkit fognak átlendíteni azon a bizonyos holtponton.

Sarkadi Katalin

*************************************************************************************

Kedves Szimó! Örömmel olvastam a könyvedet, amit még karácsonyra kaptam a családomtól. Úgy gondoltam, hogy jó lesz majd az ünnepek alatt egy kicsit olvasgatni, kikapcsolódni. De az az igazság, hogy két nap alatt kiolvastam. El kezdtem olvasni és nem tudtam abbahagyni. Nagyon érdekes volt számomra, nagyon jó és fordulatos sztorikat osztottál meg velünk. Teljesen lekötötte a figyelmemet. Nagyon szépen van megfogalmazva, olvasása könnyű és szórakoztató. Átlátható, átgondolható és teljesen elragadja az olvasó fantáziáját. Örülök, hogy elolvashattam. Örömmel venném a következő könyvedet is.

Erzsike

*************************************************************************************

Nagyon tetszett a könyv! A legeleje tetszett még nagyon, ahogy őszintén írsz az életedről, a válásodról. Aztán ami még igazán tetszett, ahogy a társkeresés nehézségeit mutatod meg. Ráadásul vicces formában.. ah Te Szimó az életben próbálsz mindig pozitívan, de humorral ötvözve élni az életet. Érdekes volt a saját tapasztalataidon át meglássam milyen hasonló élethelyzetek vannak az emberekben és a megoldásaink lehetnek igazán egyediek. Összességében humoros, őszinte és nagyon jó kikapcsolódást nyújtott ez a könyv! Köszönöm az élményt! Remélem lesz még ilyenben részem és fogsz még könyvet írni.

M. Éva

************************************************************************************

Én nem vagyok a szavak embere, de mindig is szerettem az ilyen könnyű műfajú írásokat, kicsit romantikus, kicsit kalandos nekem úgy tettszett ahogy van.

Törökné Gémes Magdolna

***********************************************************************************

Nagyon vártam (már csak azért is, mert én 2x 10 év után kezdem újból az életem)! Kíváncsi voltam más hogyan éli ezt meg. Hát nem volt Neked sem egyszerű. Volt egy-két érdekes eset az életedben. De sok élményben volt részed az utazások során. Én teljesen át tudtam élni Veled /Veletek az élményeket. Szuper jó volt! Köszönöm, hogy olvashattam!

Anita

***********************************************************************************

Szuper írás, minden szinglinek és nem szinglinek alapolvasmány. Én különösen az utazásos részt imádtam, fergetegesen vidám perceket okozott. Az első rész nekem elgondolkodtatóan keserédes. Keserédes, mert ez a mai valóság, ha a párkeresésről van szó. Olvasás közben rájöttem, hálás lehetek a sorsnak, hogy mellettem van egy olyan férfi, aki a társam és a barátom is egyben, így nem kell találkoznom ennyi álsággal és hazugsággal, mint amivel most szembe kell néznie egy tiszta szívű társkeresőnek.

Líborné Gabi

**********************************************************************************

Szinte megállás nélkül végig olvastam. Humoros, néhol komoly és elgondolkodtató. Sokat nevettem rajta. Minden percét imádtam. Már most olvasnám a következő részt!

Netti

*********************************************************************************

Számomra ez a könyv egyszerre könnyed és vidám! Másrészről pedig egy komoly, az életet tisztelő Nő írása emberi kapcsolatokról, a társkeresés útvesztőjében, talált barátságról. Humorral fűszerezett írás, amely bemutatja korunk digitális világában az ismerkedés rejtélyeit. Meglepően merész, kedves Nő, aki szereti az életet! És ha kell bölcs is tud lenni! Szóval szórakoztató olvasmány, mely azt is elmeséli milyen az igazi anya!! Csak ajánlani tudom mindenkinek, hisz letehetetlen, kedves, olvasmányos, szórakoztató!! Köszönöm hogy olvashattam!!! Várom a következő könyvet!

Bányainé Horváth Márta

*********************************************************************************

Élmény volt, tanulságos, örömmel merem ajánlani nőknek, férfiaknak egyaránt. Tanuljanak önhibájukból.

S. Andrea

********************************************************************************

Szóval, nagyon de nagyon tetszett a könyved! Mivel évek óta ismerjük egymást, mindig tudtam, hogy jó humorral rendelkezel, van önkritikád és nem is rejted véka alá! De ennyire.. Sosem voltam egy nagy könyvolvasó, de ezt a könyvet nem tudtam letenni! Amikor mentem ügyelni, mindig vittem magammal és egy szombaton szó szerint egész nap olvastam, míg a végére nem értem! Nagyon tetszett, hogy őszintén, humorosan beszéltél a jobbnál jobb próbálkozásokról. Értsd jól! Volt olyan, hogy a fiam kijött a szobájából, hogy mit nevetek ilyen hangosan!? Teljesen kikapcsolt, ittam minden szavadat, mondatodat, de tényleg! Száz szónak is egy a vége! Gratulálok, remek dolgot alkottál és remélem, hogy lesz folytatás!

Szabó Melinda

******************************************************************************

Szerintem egy fantasztikus könyvet írtál, aminek várom a folytatását. Nem vagyok egy könyvmoly... Egy-két alkalommal fordult elő eddig életemben, hogy lelkesen nekiültem egy könyvnek. Időm sem nagyon van (két gyerekkel, egyedül...) De ez... Ezt a könyvet kétszer olvastam ki egymás után! Nem tudtam lerakni, imádom. Minden szava elvisz magával. A pasis történetek, az utazások.. Mindenhol ott voltam "Veletek"!!!! Hihetetlenül vicces, mai, a hozzám hasonló nőknek való. Csak ajánlani tudom Mindenkinek!!!

Köszönöm az élményt!!! És hogy vagy nekünk!! Csak pasizz, utazz és írj, írj, írj!!!

Dávid Hajnalka

*****************************************************************************

Nekem nagyon tetszett a könyved, hiszen pár nap alatt kiolvastam még karácsony tájékán. Különösen a nyaralós témáidat élveztem, nagyon tetszett, ahogy Milánkával, a fiaddal beszélgettek, látni, hogy igazán jó anya - fia kapcsolat van köztetek. Szerintem boldog lehet a fiad, hogy ilyen anyukája van, aki mindent megtesz azért, hogy boldog gyerekkora legyen. Csak jót tudok mondani a könyvről, érdemes elolvasni, mert tanulni is lehet belőle.

Lné Marika

****************************************************************************

Nagyon tetszett a könyv, humoros és végre nem az a csöpögős giccs, teljesen életszerű. Egy napon belül kiolvastam, ami kisgyerek mellett nagy szó. Várom a következő könyved!

Edina

***************************************************************************

Nekem nagyon tetszett, csak ajánlani tudom bárkinek! Nagyon humorosan van leírva minden tapasztalat a társkeresős oldal sötét és mély bugyrairól is! Igen meglepő dolgokról kaptam felvilágosítást! Mindezt kellő szarkasztikus humorral fűszerezve! Én naívan azt hittem, hogy ismerem az embereket! De rájöttem, hogy sokat tanulhatok még! "Tapasztalatlan csitri" vagyok még ezen a téren! Ezt a könyvet csak olyan helyen szabad olvasni, ahol a mélyről jövő, hirtelen felröhögést nem veszik sértőnek!

Róka Andrea

*************************************************************************

Nagyon élveztem a könyved, szinte nem tudtam letenni, mert annyira olvastatta magát! Szerencsésnek mondhatom magam, hogy személyesen is ismerhetlek... és szinte magam előtt láttalak, amikor az utazási élményeidet mesélted, hangosan fel is kacagtam! Annyira "Szimis" benne minden! Ebben a bezárt, beszűkült Világban, amikor mindenkitől és mindentől eltiltanak, fantasztikus élmény volt egy kicsit "ismerkedni és utazni"! Remélem hamarosan lesz lehetőséged újabb kalandokat megélni, amit aztán a következő könyvedben újra megosztasz velünk! Ja és kívánom, hogy végül megtaláld azt az "aranyat", aki ízig-vérig FÉRFI!!!

R-S Ágnes

************************************************************************

Már a könyv címe is azt ígéri, hogy kalandokban nem lesz hiány. A borítója csajos, amilyen maga a Szerző is. Ahogy egyik történetből csöppentem a másikba, a nevetőizmaim folyamatosan begörcsöltek. Hihetetlen profizmussal szövi a szavakat mondatokba az Írónő és ami nagyon tetszett, hogy folyamatosan megszólítja a Kedves Olvasót, vagyis engem. Nem kevés bátorság kellett több ezer emberrel megosztani a személyes - olykor kínos - élményeket, de megérte. Remek könyv született! Kíváncsian várom a folytatást!

Kutlárné Vidovenyecz Valéria

************************************************************************

Tőlem neked --- ugyanakkor mindenkinek, aki el fogja olvasni a könyvedet..

Keresem a gondolatokat, amivel a lehető legjobban meg tudom fogalmazni, mit is jelent számomra a "Nem mind arany, ami Férfi avagy kaland(or)ok nem kíméltek".

Nem tudok professzionális kritikát írni, egyszerűen "csak" azt írom róla, amit érzek.

Először is, valami csodás és soha meg nem tapasztalt érzés, amikor egy könyv megjelenése előtt a potenciális rajongó olvasó is (mint pld. én) eldöntheti, milyen színű is legyen a könyv borítója. Szóval gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy többed magammal részese voltam a könyv(borító) születésének. (Bocs Szimó és Niki, ez lehet, hogy erős túlzás, de akkor is nagyon jó leírni.)

Lélegzetvisszafojtva vártam a megjelenést, a rendkívül kellemes hangulatú dedikálást és végre azt a percet, amikor bekuckózva a jó meleg szobába, kényelmesen hátradőlve a kanapén, hozzákezdhettem az olvasáshoz.

A könyv első lapján ott a névre szóló, személyes üzenet az Írónőtől. Meghatódtam, pedig a dedikáláson is felfogtam, hogy van néhány sor, ami csak az enyém. Ami csak nekem szól. Igen, ezt csak nekem írták. Máris szükségem volt arra a papírzsebkendőre, amit a könyv mellé ajándékként kaptam.

Te jó ég, mi lesz itt? - kérdeztem magamtól. Ráadásul már az előszóban ott az ígéret, hogy "rázós menet lesz". Köszi, jó kis kezdés. Na jó, akkor hajrá! Izgalommal fogtam hozzá az olvasáshoz.

Faltam a lapokat. Jöttek, egyre csak jöttek egymás után a fejezetek. Van, ami szíven talált. Van, ami lefagyasztott. Van, ami megnevettetett. Együtt izgultam, együtt hullottam darabokra, együtt sírtam, együtt nevettem, együtt örültem, együtt ismerkedtem, együtt csalódtam, együtt nyaraltam az Írónővel. Hihetetlenül szórakoztató szófordulatok, vicces, olykor tanulságos történetek az ismerkedésről, az életről, a férfiakról és a nőkről, sőt még az anyaságról is. Ezt nem lehet letenni, ezzel nem lehet betelni. De tényleg!  Fantasztikus érzés minden sora. Azért nem írom múlt időben, mert újra fogom olvasni. Fellapozom, ha jókedvre vágyom. Igen. Ez a könyv tipikus az a könyv, amit újra kell olvasni. Akkor is, ha akarunk ismerkedni, akkor is, ha nem. Csiklandoz, jó kedvre derít. A tartalomnak jól áll a borító. Azt kaptam, amit vártam és amit ígértek már az előszóban.

Régóta ismerem, szeretem és tisztelem a Szerzőt. Gondolhatná bárki, hogy elfogult vagyok, azért írtam, amit írtam. Igen, az vagyok. Ugyanakkor idézek egy kedves barátnőm visszajelzéséből:

"Nagyon-nagyon jó a könyv! Sokszor hangosan röhögök. Annyira jó mondások vannak benne, hogy mindet megakarnám jegyezni . " szexben a legunalmasabb póz mikor Te vagy alul és felül nincs senki " :-)) És most látom, hogy egyenesen nekem van dedikálva :-)) "

Jószívvel ajánlom a könyvet mindenkinek, aki könnyed kikapcsolódásra vágyik, aki szeret nevetni. Rájöttem, nem csak a dedikált sorok íródtam nekem, hanem az egész könyv. Imádtam minden sorát, várom a folytatást.

(Még attól is jókedvem lett, hogy eszembe jutott, milyen jól szórakoztam olvasás közben.)

Pataki Mária Éva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook

Kapcsolatfelvétel

Cégnév: Majernyik Andrásné e.v.
Cím: 5600 Tulipán u. 16.
Email: szimosztorik@gmail.com
Telefon: +36706004111

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház