Megrendelés

Köszönöm szépen a vásárlásodat, hálás vagyok érte!
Az alábbiakban részletesen tájékozódhatsz a megrendelésed, vásárlásod menetéről.
Kérlek először válaszd ki az átvétel módját, majd kattints a megfelelő gombra. Leendő kedvenc könyvedet kérheted:

1. Személyes átvétellel
Békéscsabán szállítási díj nélkül, személyes átvételre is van lehetőséged. A megrendeléskor ezt a szándékodat kérlek jelezd!

 

2. Foxpost automatával

Országszerte kb. 155 Foxpost automata áll rendelkezésedre, kérlek keresd meg a hozzád legközelebbit, ezek jól megközelíthető helyeken találhatóak, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitvatartással, akár hétvégén is nyitva van. Ha megérkezett a csomagod az általad kiválasztott automatába, akkor fogsz kapni egy értesítő sms-t és emailt. Az sms-ben kapott kóddal átveheted a csomagodat. Erre 3 napod van, siess le ne maradj!

 

3. Foxpost házhozszállítással
Ha házhozszállítást kértél, akkor értesítést kapsz sms-ben illetve e-mailben, hogy mikor érkezik a futár a várva várt könyveddel.

 

Miután eldöntötted, hogy hogyan szerezd meg a könyvet, kérlek írd be a megfelelő darabszámot, ezáltal a megvásárolni kívánt könyvet egy virtuális kosárba helyezed. Az ár a rendelésed időpontjában érvényes listaár, amelyet a termék mellett találsz meg. Ez az érték bruttó ár, az Áfát tartalmazza illetve már a kiválasztott szállítás költségét is.

Itt leellenőrizheted a rendelésed helyességét, különös tekintettel az árakra és a mennyiségre, melyeket igény szerint módosíthatsz. A kosár automatikusan kiszámítja a rendelésed végösszegét. Vásárolj több könyvet, élj a kedvezményes lehetőséggel!
Kérlek gondosan ellenőrizd az adataidat! A rendelésed elküldése után sajnos már nem tudok módosítani. A megrendelésed beérkezését automatikus visszaigazolás jelzi.

A postázás a fizetés teljesítésének sorrendjében történik, várhatóan 8 munkanapon belül.
 

Személyes átvétel

3490Ft
  • A második könyv 2.990 Ft!

Személyes átvétel

3990Ft
  • A második könyv 2.990 Ft!

Foxpost automata

44804480
  • A második könyv 2.990 Ft!

Foxpost házhozszállítás

5280Ft
  • A második könyv 2.990 Ft!

Facebook

Kapcsolatfelvétel

Cégnév: Majernyik Andrásné e.v.
Cím: 5600 Tulipán u. 16.
Email: szimosztorik@gmail.com
Telefon: +36706004111

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház

CIB TESZT RENDELÉS