Megrendelés

 A könyv ára: 3.490 Ft.

Köszönöm szépen a vásárlásodat!

Meglepetésként dedikálom Neked és még egy kis ajándékot is teszek a csomagodba!
Az alábbiakban részletesen tájékozódhatsz a megrendelésed, vásárlásod menetéről.
Miután elolvastad, kérlek kattints az oldal alján lévő " Ez kell nekem!" gombra. Itt írd be az adataidat illetve az átvétel módját.

Leendő kedvenc könyvedet kérheted:

1. Foxpost automatába (1.100 Ft)

Országszerte kb. 155 Foxpost automata áll rendelkezésedre, kérlek keresd meg a hozzád legközelebbit, ezek jól megközelíthető helyeken találhatóak, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitvatartással, akár hétvégén is nyitva van. Ha megérkezett a csomagod az általad kiválasztott automatába, akkor fogsz kapni egy értesítő sms-t és emailt. Az sms-ben kapott kóddal átveheted a csomagodat. Erre 3 napod van, siess le ne maradj!

 

2. Foxpost házhozszállítással (1.780 Ft)
Ha házhozszállítást kérsz, akkor értesítést kapsz sms-ben illetve e-mailben, hogy mikor érkezik a futár a várva várt könyveddel.

Az ár a rendelésed időpontjában érvényes listaár, amelyet a termék mellett találsz meg. Ez az érték bruttó ár, az Áfát tartalmazza illetve már a kiválasztott szállítás költségét is. Ha több könyvet szeretnél vásárolni, arra is van lehetőséged, jelezd bátran!
Kérlek gondosan ellenőrizd az adataidat! A rendelésed elküldése után sajnos már nem tudok módosítani. Ha elakadnál, akkor munkaidőben a +36706004111- es telefonszámon kérhetsz segítséget! A megrendelésed beérkezését automatikus visszaigazolás jelzi.

A postázás a fizetés teljesítésének sorrendjében történik, várhatóan 8 munkanapon belül.

 

3. Személyes átvétellel Békéscsabán
Szállítási díj nélkül, személyes átvételre is van lehetőséged. Szándékodat kérlek jelezd munkaidőben a +36706004111-es telefonszámon, hogy időpontot tudjunk egyeztetni..

button ez kell nekem
 

Facebook

Kapcsolatfelvétel

Cégnév: Majernyik Szimonetta e.v.
Cím: 5600 Tulipán u. 16. fsz.1.
Email: szimosztorik@gmail.com
Telefon: +36706004111

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház

CIB TESZT RENDELÉS